Beterboek

------- Contact -------

Contactgegevens

Orthobest
Nieuwstraat 77a
5683 KB Best
Telefoon: 0499 33 00 85
E-mail: info@orthobest.nl

Maatschap E.A.M. van der Schoot / Orteams B.V.
K.v.K. nummer:  54784735

Bereikbaarheid van de praktijk
De praktijk is geopend van maandag tot en met donderdag van 8.30 uur tot 16.30 uur en vrijdag van 8.30 uur tot 11.30 uur.
Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot en met donderdag van 8.30 uur tot 13.00 uur en van 13.45 uur tot 16.15 uur.
Op vrijdagochtend kunt u van 8.30 uur tot 11.30 uur het antwoordapparaat inspreken; we bellen dan zo snel mogelijk terug.

De praktijk is goed bereikbaar met de fiets, auto (er is gratis parkeergelegenheid aan de achterzijde) en openbaar vervoer (trein op 10 minuten lopen).

E-mailadres info@orthobest.nl
Mail wordt binnen 3 werkdagen beantwoord en is voor het stellen van algemene vragen, het stellen van medisch inhoudelijke vragen en het wijzigen van adres- en verzekeringsgegevens.

Spoed-/pijnklachten
In onze agenda plannen we iedere dag ruimte voor het verhelpen van spoedklachten. Bij een spoedeisende klacht kunt u telefonisch een afspraak maken. Met spoedeisende klachten kunt u vrijwel altijd nog dezelfde dag bij ons terecht. In het weekend, tijdens feestdagen en vakanties worden ernstige klachten verholpen door de dienstdoende orthodontist uit de regio. Op deze site en ons antwoordapparaat wordt duidelijk aangegeven wie de dienstdoende orthodontist is en hoe u contact op kunt nemen.

Suzanne

Orthodontie assistente, werkzaam sinds 01-03-2017.

Sarah

Orthodontie/preventie assistente werkzaam sinds 01-04-2011.

Barbara

Orthodontie assistente werkzaam sinds 14-05-2001.

Wendy

Orthodontie assistente/mondhygiëniste werkzaam sinds 01-08-2005.
Opleiding mondhygiëne, hogeschool Holland Diemen, afgerond in 2002

Femke

Orthodontie assistente werkzaam sinds 12-02-1997.

Marieke

Orthodontie assistente/mondhygiëniste werkzaam sinds 01-02-2008.
Opleiding mondzorgkunde, hogeschool Utrecht , afgerond in 2006

Eef

Orthodontie/preventie assistente. Werkzaam sinds 1-3-2012.

@Ankie

Ankie

Balieassistente. Werkzaam sinds 01-11-2015.

Sorajah

Orthodontieassistente, in dienst sinds 1-9-2014

 


vvo_small

E.A.M van der Schoot

Tandheelkunde opleiding in Amsterdam van 1985-1990,
Specialisatie in de dento-maxillaire orthopaedie aan de VU in Amsterdam van 1992-1996.
Praktijk gestart op 01-02-1997.

Lid van vereniging van orthodontisten (VvO): in bezit van keurmerk voor orthodontie

De vier jaar durende fulltime specialistenopleiding aan de universiteit vormt de basis voor hoge kwaliteit. Maar ook op andere manieren wordt de kwaliteit van de behandeling van orthodontisten bewaakt en verbeterd.
Pas na succesvolle afronding van de tandartsopleiding, kan de vierjarige universitaire opleiding tot orthodontist worden gevolgd. Na het behalen van het examen kunnen orthodontisten zich in het specialistenregister laten registreren. Orthodontisten in Nederland moeten zijn ingeschreven in dit register dat op grond van de Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (BIG) is ingesteld (www.bigregister.nl). De titel ‘orthodontist’ is dus wettelijk beschermd.
Naast het fundament van een gedegen specialistenopleiding bestaan er in Nederland voor orthodontisten diverse kwaliteitssystemen, zoals intercollegiale toetsing (visitatie) en bij- en nascholing. De kwaliteitssystemen spelen een belangrijke rol bij het op peil houden en verbeteren van de zorg die orthodontisten verlenen. Voor leden van de Vereniging van Orthodontisten is deelname aan het visitatieprogramma zelfs verplicht. Bij visitatie beoordeelt een commissie de praktijk en het werk van een orthodontist. Het officiële rapport van een praktijkbezoek van de commissie is iedere keer een stimulans om de orthodontische zorg nog verder te verbeteren.
Ook zijn VvO-leden verplicht een minimum aantal uren per jaar nascholing te volgen. Vroeger was je orthodontist voor het leven. Mede op verzoek van de VvO heeft de minister van VWS dit veranderd. Nu ben je maximaal 5 jaar geregistreerd als orthodontist. Als een orthodontist aan alle kwaliteitsvoorwaarden voldoet, wordt hij weer voor de volgende 5 jaar geregistreerd. Voor patiënten een garantie dat een orthodontist altijd bij de tijd is met zijn kennis en kunde.

Karin

Orthodontie assistente, werkzaam sinds 01-06-2007.